Aanmelden

Vanaf*

€210

Tijdsduur

4 uren

Capaciteit

1 tot 6 personen

Minimum leeftijd

3+

King Buggy Teide Quad trip

Beleef de ultieme buggy-ervaring op Tenerife met de langste buggytrip van het eiland. Tijdens deze adembenemende tocht van 4 uur, de King Buggy Teide trip, krijg je de kans om zowel on-road als off-road te rijden en het ruige landschap van Tenerife te verkennen. De tocht start in Las Chafiras en voert je via het pittoreske Vilaflor rechtstreeks het majestueuze nationale park Teide binnen, waar je de vulkanische pracht van dichtbij kunt bewonderen.

Wat deze excursie echt bijzonder maakt, is het uitgebreide off-road gedeelte, waar je de kracht van de buggy’s op uitdagend terrein kunt ervaren. Bovendien zijn er buggy’s beschikbaar voor groepen, met opties voor 1 tot 6 persoons voertuigen, zodat je samen met vrienden of familie van dit avontuur kunt genieten. Voor gezinnen is er een extra troef: kinderzitjes zijn beschikbaar indien nodig, zodat ook de jongste avonturiers veilig mee kunnen rijden.

Deze indrukwekkende trip kan zowel in de voormiddag als in de namiddag worden gemaakt, afhankelijk van je voorkeur. Houd er rekening mee dat de tocht in totaal 4 uur duurt en dat de bestuurder in het bezit moet zijn van een geldig rijbewijs. Of je nu kiest voor een ochtend- of middagrit, dit avontuur belooft een onvergetelijke ervaring te worden, vol spanning en prachtige uitzichten.

Daarnaast bieden wij ook een onvergetelijke trip ook aan tijdens de zonsondergang, voor degenen die een nog magischer ervaring willen beleven. Bekijk de details van onze zonsondergang buggytrip hier.

Inbegrepen / Niet inbegrepen

Betaal enkel een voorschot

Om deze trip te reserveren betaal je enkel een voorschot van €70, het resterende bedrag betaal je bij aanvang van de trip.

Beleef de ultieme buggy-ervaring op Tenerife met de langste buggytrip van het eiland. Tijdens deze adembenemende tocht van 4 uur, georganiseerd door King Buggy, krijg je de unieke kans om zowel on-road als off-road te rijden en het ruige, indrukwekkende landschap van Tenerife te verkennen. De tocht begint in Las Chafiras en voert je door de schilderachtige straten van Vilaflor, een charmant bergdorpje dat het hoogste van Spanje is, voordat je de weidse schoonheid van het nationale park Teide binnengaat, waar je de spectaculaire vulkanische landschappen van dichtbij kunt bewonderen.

Wat deze excursie extra bijzonder maakt, is het uitgebreide off-road gedeelte. Hier kun je de kracht en wendbaarheid van de moderne, krachtige buggy’s van King Buggy optimaal ervaren. Deze voertuigen zijn ontworpen om moeiteloos de uitdagingen van het ruige terrein aan te kunnen, zodat je kunt genieten van een veilige en avontuurlijke rit, zelfs in de meest afgelegen en ongerepte gebieden van het eiland. De buggy’s zijn uitgerust met de nieuwste technologie en bieden een comfortabele, maar spannende rijervaring.

Daarnaast biedt King Buggy buggy’s voor groepen aan, met opties voor 2-persoons 4-persoons en zelfs 6-persoons voertuigen, zodat je samen met vrienden of familie van dit avontuur kunt genieten. Voor gezinnen met jonge kinderen is er extra aandacht besteed aan veiligheid; er zijn kinderzitjes beschikbaar indien nodig, zodat ook de jongste avonturiers veilig en comfortabel kunnen meereizen.

Deze indrukwekkende trip kan zowel in de voormiddag als in de namiddag worden gemaakt, afhankelijk van je voorkeur en planning. Houd er rekening mee dat de tocht in totaal 4 uur duurt en dat de bestuurder in het bezit moet zijn van een geldig rijbewijs. Of je nu kiest voor een ochtend- of middagrit, dit avontuur belooft een onvergetelijke ervaring te worden, vol adrenaline, prachtige uitzichten en de kans om enkele van de meest iconische plekken van Tenerife te ontdekken.

 

  • Een geldig rijbewijs is noodzakelijk
  • De bestuurder dient gesloten schoenen te dragen

De minimum leeftijd voor kinderen om deel te nemen aan deze activiteit is 3 jaar oud. Er zijn kinderzitjes beschikbaar

Hulp nodig of vragen?

Onze klantendienst staat 7 dagen per week voor je klaar, en we spreken Engels, Spaans, Nederlands, Duits en Frans. Je kunt ons bereiken voor al jouw vragen van 08u30 tot 22u30.
Annuleringsvoorwaarden

Annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van de trip

Vaak gestelde vragen over King Buggy Tenerife

De buggytrip met King Buggy Teide duurt in totaal 4 uur. Dit omvat zowel on-road als off-road rijden door het prachtige landschap van Tenerife.
De trip begint in Las Chafiras, een centrale locatie in het zuiden van Tenerife. Een pickup is inbegrepen vanuit de hotels in zuid Tenerife
Ja, de bestuurder van de buggy moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.
King Buggy Teide biedt buggy’s aan voor 2, 4 en zelfs 6 personen, zodat je met een groep vrienden of familie kunt genieten van de trip.
Ja, het off-road gedeelte is ontworpen om veilig en plezierig te zijn, zelfs voor beginners. De gidsen zorgen ervoor dat iedereen comfortabel en veilig rijdt.
Het wordt aanbevolen om comfortabele, sportieve kleding en gesloten schoenen te dragen. Een zonnebril en zonnebrandcrème zijn ook handig. Let op de kleding kan nat en vuil worden.
Ja, het is sterk aan te raden om ruim van tevoren te boeken om je plaats te garanderen, vooral tijdens het hoogseizoen.

Ontdek de beste dingen on te doen in Tenerife

Waarom andere mensen graag bij Triperife Excursions boeken.

Deel deze excursie

Prijzen

King Buggy Tenerife prijzen

  • 2 Persoons Buggy

    Buggy voor maximaal 2 personen

    € 210,00
  • 4 persoons Buggy

    Buggy voor maximaal 4 personen

    € 260,00
  • 6 Persoons buggy

    Buggy voor maximaal 6 personen

    € 360,00

Beoordeling toevoegen

Geef een antwoord

Betaal enkel een voorschot

Boeking

Tijdslots
Geen slots voor deze dag
Kies uw tickets 0
Reservering aanvragen

✅ Betaal enkel een voorschot
✅ 7/7 bereikbaar
✅ Bereikbaar 08:30-22:30
✅ Persoonlijke service
✅ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Reviews
Wij spreken 🇧🇪🇳🇱🇬🇧🇫🇷🇪🇸
Triperife is een online excursie bureau dat de beste excursies in het zuiden van Tenerife aanbiedt. Wij staan bekend om onze 5-sterren klantenservice en persoonlijke contact.

Uw excursie in Tenerife aanbieden via Triperife excursions tenerife? Contacteer ons