Aanmelden

Over Triperife Excursions Tenerife

Triperife Excursions is een jonge en dynamische onderneming die gespecialiseerd is in het online aanbieden van excursies in het prachtige Tenerife.
Met onze focus op de online markt bieden wij een persoonlijke service die u een onvergetelijke ervaring garandeert. Wij geloven in eerlijkheid en transparantie, en delen graag onze eigen ervaringen met excursies op Tenerife.

Ons doel is om u de beste excursies aan te bieden waarbij we alleen samenwerken met betrouwbare aanbieders waarmee we persoonlijk contact hebben. We zorgen ervoor dat elke excursie die we aanbieden, er altijd naar streeft om u een onvergetelijke tijd te bezorgen. U kunt erop vertrouwen dat de excursies zorgvuldig zijn geselecteerd en voldoen aan onze hoge standaarden.

Bij Triperife Excursions staat uw tevredenheid voorop. Ons team van vriendelijke en deskundige medewerkers staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de excursie die perfect aansluit bij uw wensen. We streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en u een onvergetelijke ervaring te bieden tijdens uw verblijf op Tenerife.

Boek vandaag nog uw excursie bij Triperife Excursions en laat ons u begeleiden op een avontuurlijke ontdekkingstocht door het prachtige Tenerife. Vertrouw op onze expertise, persoonlijke service en betrouwbare excursies op maat.

Hoe wij werken

De excursies op onze website zijn bij de populairste en meest geboekte excursies in Tenerife. Daarom kunnen wij onze kalender niet steeds up to date houden. Wenst u een boeking te plaatsen voor een bepaalde excursie volg dan onderstaande stappen

Boek nu betaal later

Bij ons betaald u enkel een voorschot voor de door u geboekte excursie. Na ontvangst van uw voorschot ontvangt u van ons de tickets die uw plaats op de excursie verzekeren. Het resterende bedrag betaald u bij aanvang van de excursie.

Annuleren

U kan alle excursies op onze website tot 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren. Als u helaas uw excursie moet annuleren contacteer ons dan onmiddellijk met uw ticktnummer. Wij storten het door u betaalde bedrag volledig terug indien 24 uur voor aanvang heeft geannuleerd. Dient de aanbieder de trip te annuleren door weersomstandigheden of technische problemen dan gaan wij steeds opzoek naar een gelijkwaardige excursie of ander tijdstip. Lukt dit niet, ook dan ontvangt u uw volledig betaald voorschot terug.

Persoonlijke service

Wat onze gasten over ons vertellen

Elke dag zetten wij ons 200% in voor onze gasten die een Excursie in Tenerife willen boeken. Met onze persoonlijke aanpak en onze service zorgen wij elke dag voor onvergetelijke momenten bij onze gasten.

Scott Bradley
Scott Bradley
Meer lezen
Ik raad Triperife Tenerife echt aan! Ze boden een geweldige service en de boottocht die ik heb meegemaakt was ronduit uitstekend 😀Geweldige mensen. Go Triperife Tenerife
Bistro Ricardo
Bistro Ricardo
Meer lezen
Beste excursies op Tenerife en een ongeloofelijke service
Willem Ensing
Willem Ensing
Meer lezen
Perfect geregeld door triperife tenerife om het mogenlijk te maken op 1 dag. dikke pluim en nogmaals hartstikke bedankt het was een top dag
Frank S
Frank S
Meer lezen
Zeer vriendelijk en snel geholpen door de mensen van Triperife. Een aanrader om te boeken via Triperife Excursions.
Peggy Jansens
Peggy Jansens
Meer lezen
Triperife Excursies is top. Excursie Teide by night is fantastisch. Ik zal jullie zeker aanraden.
Désirée Cassemir
Désirée Cassemir
Meer lezen
Sterk aanbevolen! We gingen paragliden en boekten bij Triperife. Zeer vriendelijke dame heeft ons geholpen en deed het onmogelijke om ervoor te zorgen dat alles was geregeld zoals we wilden
Ann V
Ann V
Meer lezen
Perfecte dienstverlening! Vriendelijke dame hielp me een boottocht te boeken om dolfijnen en walvissen te zien. We hadden een geweldige tijd!
Vorige
Volgende
Boeken of meer info 👉