Aanmelden

Toegankelijke
excursies in Tenerife

Ontdek Tenerife op een moeiteloze manier met onze rolstoelvriendelijke excursies. Geniet van toegankelijke avonturen, speciaal ontworpen voor iedereen. 

Rolstoel toegankelijke excursies Tenerife

Rolstoel toegankelijke trips

Bij Triperife Excursies is inclusiviteit onze topprioriteit, omdat we geloven dat iedereen moet kunnen genieten van de prachtige wateren van Tenerife.

Onze selectie van rolstoel toegankelijke excursies is zorgvuldig ontworpen met comfort en toegankelijkheid als leidende principes. We begrijpen dat een zorgeloze ervaring essentieel is, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze excursies niet alleen gemakkelijk toegankelijk zijn, maar ook zijn uitgerust met ruimte en voorzieningen die rekening houden met diverse behoeften.

Stap aan boord en laat je betoveren door de schoonheid van de kustlijn van Tenerife, terwijl je geniet van het comfort en de vrijheid die onze rolstoel toegankelijke boten bieden. Of je nu met familie, vrienden of solo reist, bij Triperife Excursies is iedereen welkom aan boord voor een onvergetelijke maritieme ervaring.

Bij Triperife Excursies streven we ernaar herinneringen te creëren die voor iedereen toegankelijk zijn. Ontdek Tenerife vanaf het dek van onze rolstoel toegankelijke boten en ervaar de vrijheid van onbeperkt genieten. Maar we bieden niet alleen boottochten aan; ook onze Paratrike trips, Sterrenkijken op de Teide en Prive eiland rondritten zijn volledig afgestemd op inclusiviteit. Ben je op zoek naar iets specifieks? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Afhankelijk van jouw mobiliteit zijn vele excursies nog steeds mogelijk, en we staan klaar om aan al jouw wensen te voldoen.

Boeken of meer info 👉