Eintragen

Duiken in Tenerife is een avontuur dat je absoluut niet mag missen tijdens je vakantie. Het is een kans om de adembenemende onderwaterwereld van Tenerife te ontdekken en te leren hoe je veilig en comfortabel kunt duiken.

Onze excursie begint met een eerste duik vanaf het strand, waar je de kans krijgt om te wennen aan de duikuitrusting en te oefenen met ademen onder water. Onze professionele instructeurs zullen je stap voor stap begeleiden en je alle benodigde informatie geven om van je duikervaring te genieten.

Nadat je vertrouwd bent met de uitrusting, gaan we met onze motorboot naar een baai waar je onder begeleiding van een ervaren instructeur tot 8 meter diep kunt duiken. Hier ontdek je de prachtige onderwaterwereld van Tenerife met zijn kleurrijke koraalriffen en tropische vissen. Het is een onvergetelijke ervaring die je zeker niet wilt missen.

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met duiken, onze instructeurs zorgen ervoor dat je veilig en comfortabel kunt duiken. Ze zullen je de nodige informatie geven over de duiktechnieken, de uitrusting en de veiligheidsprocedures om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt genieten van je duikervaring.

Belangrijk om te onthouden is dat het na het duiken 12 uur is aanbevolen om te wachten voordat je gaat vliegen om decompressieziekte te voorkomen.

Kortom, duiken in Tenerife is een onvergetelijke ervaring die je niet mag missen. Het is een geweldige manier om de prachtige onderwaterwereld van Tenerife te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren. Boek nu je duikexcursie bij ons en maak je vakantie in Tenerife onvergetelijk!

Wens je een korter duik initiatie te doen kies dan voor onze Try Dive Excursie

Deze activiteit in Tenerife is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Na de duik mag er gedurende 12 uren niet gevlogen worden

Nur einen Vorschuss zahlen

Nachdem Ihre Buchung von uns bearbeitet wurde, zahlen Sie lediglich eine Anzahlung.
Sie zahlen den Restbetrag zu Beginn des Ausflugs
Het voorschot voor de Duik les in Tenerife bedraagt €25/Persoon

Preise

  • Erwachsene +8 Jahre
    € 90,00

Bewertung hinzufügen

Schreibe einen Kommentar

Geprüfter Eintrag

Buchung

Zusätzliche Dienstleistungen 0
Anfrage absenden

Gehostet von Triperife-Ausflüge

Triperife-Ausflüge

✅ Zahlen Sie nur eine Kaution
✅ erreichbar 7/7
✅ Verfügbar von 08:30-22:30
✅ Persönlicher Service
✅ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bewertungen
Wir sprechen 🇧🇪🇳🇱🇬🇧🇫🇷🇪🇸
Triperife ist eine Online-Ausflugsagentur, die die besten Ausflüge im Süden Teneriffas anbietet. Wir sind bekannt für unseren 5-Sterne-Kundenservice und den persönlichen Kontakt.

Jetzt geschlossen

Die Öffnungszeiten

  • Montag 08:30 - 22:30
  • Dienstag 08:30 - 22:30
  • Mittwoch 08:30 - 22:30
  • Donnerstag 08:30 - 22:30
  • Freitag 08:30 - 22:30
  • Samstag 08:30 - 22:30
  • Sonntag 08:30 - 22:30
Bieten Sie Ihren Ausflug auf Teneriffa über Triperife Ausflüge Teneriffa an? Kontaktieren Sie uns
Chat öffnen
1
Buchen oder mehr Infos 👉
Buchung oder weitere Informationen?👇
Wünschen Sie es diepzee duiken te boeken of wil je meer informatie? Wij helpen u graag verder.