S'inscrire

De*

€45

Durée

3 heures

Capacité

12 personnes

Âge minimum

0+

Skyline Cruiser Boot Costa Adeje

Ontdek de schoonheid van Tenerife met een onvergetelijke 3-uur durende trip op de Skyline Cruiser. Dit luxe jacht, gelegen in Puerto Colon, Las Americas, Costa Adeje, biedt plaats aan maximaal 12 passagiers en combineert comfort met snelheid voor een ultieme ervaring op de Atlantische Oceaan.

Tijdens de trip kun je dauphins et baleines in hun natuurlijke habitat spotten dankzij de speciale Barco Azul-licentie. Terwijl je ontspant op de zonnedek kussens, geniet je van een prachtig uitzicht op de kustlijn. De Skyline Cruiser Tenerife maakt een stop in een prachtige baai, waar je kunt zwemmen en snorkelen in helder water. Ondertussen worden drankjes en Spaanse tapas geserveerd.

Deze trip biedt de perfecte balans tussen avontuur en comfort, ideaal voor iedereen die op zoek is naar een unieke ervaring in Tenerife.

Inclus / Non inclus

Ne payer qu'une avance

Pour réserver ce voyage, il vous suffit de verser un acompte de €20 vous payez le solde au début du voyage.

De Skyline Cruiser boottrip biedt een unieke kans om Tenerife vanaf het water te verkennen. Tijdens deze exclusieve 3-uur durende ervaring, vertrek je vanuit Puerto Colon Costa Adeje aan boord van een luxe jacht, ontworpen voor comfort en avontuur op de Atlantische Oceaan.

Exclusieve Beleving op de Oceaan

Zodra je aan boord stapt van de Skyline Cruiser, word je verwelkomd in een sfeer van luxe en ontspanning. Met ruimte voor maximaal 12 passagiers, biedt dit elegante jacht een intieme ervaring. Geniet van het uitzicht op de kustlijn en de oceaan, terwijl je comfortabel ontspant op zonnedek kussens. De krachtige motor brengt je snel naar diverse locaties, zodat je volop kunt genieten van het landschap.

Ontmoeting met Zeeleven

Een van de hoogtepunten van deze trip is het spotten van dauphins et baleines. Met een Barco Azul-licentie krijg je toegang tot beschermde gebieden waar deze dieren vaak te zien zijn. De bemanning, rijk aan kennis over het lokale zeeleven, leidt je naar de beste plekken om deze majestueuze dieren van dichtbij te bewonderen. Het is ook mogelijk om schildpadden en andere mariene soorten te zien, wat je reis nog bijzonderder maakt.

Zwemmen en Snorkelen in een Prachtige Baai

Halverwege de trip maakt de Skyline Cruiser een stop in een afgelegen baai, ideaal voor een verfrissende duik en snorkelen in kristalhelder water. Snorkeluitrusting is beschikbaar, zodat je de kleurrijke onderwaterwereld kunt verkennen. Tijdens deze stop worden drankjes en Spaanse tapas geserveerd, zodat je kunt genieten van een lichte maaltijd terwijl je ontspant in de zon.

Comfort en Veiligheid aan Boord

De Skyline Cruiser is uitgerust met moderne faciliteiten zoals een toilet en douche, zodat je de hele trip fris en comfortabel blijft. Er is voldoende opbergruimte voor persoonlijke spullen, zodat je ongestoord van de activiteiten kunt genieten. De vriendelijke en goed getrainde bemanning zorgt voor een veilige en plezierige ervaring, waardoor je een zorgeloze dag op het water beleeft.

  • Deze boot vertrekt vanuit Puerto Colón Las Americas (Costa Adeje)
  • Cette excursion dure 3 heures

U dient 15 minuten voor aanvang van de trip aanwezig te zijn in de haven.

Vous avez besoin d'aide ou vous avez des questions ?

Notre équipe de service clientèle est à votre disposition 7 jours sur 7, et nous parlons anglais, espagnol, néerlandais, allemand et français. Vous pouvez nous joindre pour toutes vos questions de 08h30 à 22h30.

Vaak gestelde vragen over de Skyline Cruiser

De boottrip duurt 3 uur, waarin je volop de kans hebt om te genieten van de prachtige kustlijn, het zeeleven, en de diverse activiteiten aan boord.
De Skyline Cruiser biedt plaats aan maximaal 12 passagiers, wat zorgt voor een intieme en persoonlijke ervaring.
De prijs is inclusief de 3-uur durende trip, het spotten van zeeleven, drankjes, Spaanse tapas, snorkeluitrusting, en de begeleiding van een ervaren bemanning.
Ja, de Skyline Cruiser beschikt over een Barco Azul-licentie, waardoor je toegang hebt tot beschermde gebieden waar dolfijnen en walvissen vaak worden gespot.
Ja, we raden sterk aan om deze boottrip van tevoren te boeken, vooral tijdens het hoogseizoen. De Skyline Cruiser heeft beperkte capaciteit, en voor een gegarandeerde plek is vooraf boeken essentieel.

Découvrez les meilleures choses à faire à Tenerife

Pourquoi d'autres personnes aiment réserver avec Triperife Excursions.

Partager cette excursion

Caractéristiques

Fixation des prix

Skyline cruiser prijs

  • Voyage de 3 heures Adulte

    Prix par personne pour une excursion de 3 heures

    € 60,00
  • Voyage de 3 heures 2-11 ans

    3 heures enfants de 2 à 11 ans

    € 45,00
  • Bébé 0 - 2 ans

    3 heures bébé 0-2 ans

    Gratuit

Vidéo

Localisation

Ajouter un commentaire

Laisser un commentaire

Payer seulement une avance

Réservation

Créneaux horaires
Pas de créneaux horaires pour ce jour
Services supplémentaires 0
Demande de réservation

✅ Ne payer qu'un acompte
✅ joignable 7/7
✅ Disponible de 08:30 à 22:30
✅ Service personnalisé
✅ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Critiques
Nous parlons 🇧🇪🇳🇱🇬🇧🇫🇷🇪🇸
Triperife est une agence d'excursions en ligne qui propose les meilleures excursions dans le sud de Ténérife. Nous sommes connus pour notre service clientèle 5 étoiles et notre contact personnel.

Proposez votre excursion à Tenerife par l'intermédiaire de Triperife excursions tenerife ? Contactez nous